مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

من دو سال پیش ی پیکان خریدم مدل 58 ب صورت قولنامه ای بعد دو دست چرخیده بود از صاحب سند (برگه سبز) وکالت گرفتم رفتم تعویض پلاک کارمون انجام شد پلاک تعویض شد ماشینم دسم بود تا امسال امسال گذاشتم برا فروش رفتیم وکالت دادم ب خریدار و خریدار رفت تعویض تعویض پلاک نکردن گفتن موتور دولوکس تو کارت ولی ماشین موتورش تعویض شده موتور تخته این ماشینم و پس گرفتم الان موندم چیکار باید کنم من ماشین و اصلن دس نزدم ن ب موتور ن هیچی چرا اونموقعه برا من تعویض شده ولی الان نمیکنن الان من این وسط چیکار باید منم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه شما تعویض پلاک کردید در زمانی که خودرو دست شما بوده مشکلی نداشته و خریدار باید ثابت کند چه وقت و زمانی موتور تعویض گردیده است...