مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ورود به عنف

سلام
من تقریبا 2ماه پیش با دایی خودم حرفم شد. خانمم حامله است و حالش بد بود میخواستم برسونمش به دکتر که در حین عبور از درب منزل ایشون در شهرستان، کارگرای ایشون داشتن درب درست میکردند که بمن گفتن وایسا منم چون عجله داشتم مجبور شدم وارد شدم. همون لحظه دایی من با مشت کوبید به پشت شیشه ماشین. و فحاشی کرد. گفت پدرسگ بیشرف. منم چون پدرم سالهاست مرحوم شده اند، ناراحت شدمو اومدم پایین و جوابشون رو دادم. رفتم و خانمم رو رسوندم و برگشتم و به دایی گفتم چرا فحش دادی اون دوباره فحاشی کرد و منم وارد خونه شدم در حیاط درگیر شدیم. لازم به ذکره که اونجا خونه مادربزرگمم هست و ما همیشه به اونجا رفت و امد داریم. در همین لحظه پسر ایشون از پشت منو گرفتن و با مشت زد به گردنم. من هم با اون درگیری پیدا کردم. دوباره زنگ زدن کلانتری و صورتجلسه کرد. پسر دایی بنده رفتن دنبال کارای پزشک قانونی برای دیه. شکایت هم کردند. از طریق فامیل پادرمیانی شد که داییم گفت من بخاطر خواهرم شکایتی ندارم ولی پسرش پیگیری کرد. نامه ابلاغیه اومد و رفتم دادگاه و دادگاه گفت به جرم ورود به عنف و فحاشی و ضرب و جرح ازت شکایت شده و برای مهرماه وقت رسیدگی دادن. حال سوالم اینه بهترین کار چیه من انجام بدم؟ آیا منهم شکایت کنم؟ چون داییم شکایتی نکرده دوس ندارم من شکایت کنم چون از کارم پشیمونم و به گوش داییم رسوندن که من میخوام عذرخواهی کنم. به نظر شما این شکایت پسرش چه حکمی برای من داره باتوجه به عدم شکایت داییم.ممنون میشم راهنماییم کنید. آیا این شکایتشون باتوجه به اینکه صاحب ملک داییم هست نه پسرش، راه به جایی میبره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر با مصالحه حل نمیشود درصورت ثبوت جرایم حبس ، جریمه و دیه در انتظار شما هست . لذا بهتر است وکیل بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علی القاعده بازگشت شما به محل درگیری موجه نبوده ودر صورت توهین و یا فحاشی هر شخصی به شما راهکار قانونی دارد نه راهکار شخصی