مشاوره حقوقی رایگان - سلام و خسته نباشید

همکارم در جاده بود که کنترل ماشین از دستش در رفت و ماشینش دور خود پیچید. در همین هنگام دو ماشین دیگر با هم برخورد کردند و مدعی شدند که چرخیدن ماشین همکارم باعث تصادف شد و مقصر است.
آیا میتواند چنین چیزی باشد؟ آیا ماشینی که خودش در تصادف نبود و نه آسیب دید و نه آسیب زد و نه برخورد کرد میتواند مقصر باشد.
تا آنجایی که من میدانم در صورتی که خودروهای دیگر سرعت مطمئنه می داشتند میتوانستند از برخورد و تصادف جلوگیری کنند.
تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظر افسر کارشناس تصادفات و نظریه قطعی دارد.