مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حکم تعلیقی

سلام آیا میشه 13سال حکم بریده بشه و 10سال تعلیقی 3 سال تعزیری باشه حکم بخاطر حمل موادمخدر بوده اولین بار بوده که گرفتنش خودش مصرف کننده مواده هروئین هست این به چه معنیه؟؟؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

همه حبس های موضوع ارای دادگاهها تعزیری می باشند و با لحاظ شرایطی قسمتی یا تمام ان می تواند قابل تعلیق باشد. باید مجازات قانونی ( شماره مواد قانونی )را ذکر بفرمایید نه میزانی را که دادگاه به ان حکم داده تا بتوان در مورد تعلیق اظهار نظر کرد

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام
حکم صادره خلاف قانون میباشد، در صورتی که تمایل دارید عکس حکم را در واتساپ برایم ارسال نمایید

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

بعدازتحمل سه سال حبس آزاد میشه ولی اگر جرم را تکرار کرد باید علاوه بر مجازات جدید اون ده سال حبس هم بکشه
بهتر که عین عبارت حکم را بنویسید تا بهتر راهنمائی بشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بر مبنای ماده 30 قانون مجازات جمهوری اسلامی ایران مجازات کسانی که به وارد کردن, ساخت و فروش مواد مخدر می پردازند غیر قابل تعلیق است. ضمنن تعلیق همزمان با صدور حکم صادر می شود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جرایم مربوط به مواد مخدر قابلیت تعلیق یا تعویق ندارند