مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه برابر بین دختر و پسر بعد فوت والدین

آیاا گر والدین بخواهند ارثیه برابر به دختر و پسرشان بدهند لازم هست محضری شود یا نوشتن وصیت نامه کافی و لازم الاجراست و در صورت محضری شدن باید همه فرزندان امضا کنند یا نه لازم به فهمیدن آنها نیست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام از طریق وصیت فقط به ثلث آن جایز است بهتر است انتقال رسمی یا بصورت سایر عقود اعم از هبه و صلح صورت گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وصیت نامه تا ثلث اموال جاری است یعنی تا ثلث اموال ارث برابر می برید و برای مابقی مطابق قواعد ارث است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرد زنده هر دخل و تصرفي در اموال خود مي تواند صورت پذيرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که اشخاص در قید حیات هستند ارثیه به کلی منتفی است

چرا که از زمانی که شخصی به رحمت خدا می رود به وجود می آید

نوشتن وصیت نامه نیست تا یک سوم معتبر است و نسبت به مازاد نمی‌تواند ادعایی داشت

می توانید از عقود شرایط دیگری استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وصیت نامه اگر در حد توصیه باشد در این خصوص قابل اجرا نیست منتهی والدین می توانند در زمان حیات تا یک سوم اموال شان را وصیت تملیکی کنند ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت مخالفت وراث ، در وصیت نامه امکان ندارد
زیرا وصیت تملیکی تا 1/3 نافذ است و زاید بر 1/3 غیرنافذ است

پدر باید به صورت مساوی ، سند مالکیت را به اسم هر کدام از ورثه انتقال بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وصیت تا یک سوم صحیح است بیشتر از آن نیاز به تنفیذ وراث بعد از فوت دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید وصیت نامه تخصصی تنظیم گردد
وگرنه به صرف آنچه در سوال آمده بعد از وفات مشکل ایجاد خواهد کرد.
در زمان حیات می‌توانند در قالب صلح و هبه و.... اقدام نمود.....