مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و اعتیاد

سلام. من 23 سال هست که با همسرم ازدواج کردم.یک پسر21 ساله ویک پسر8 ساله دارم. شوهرم درگذشته معتاد بود ولی بعد پاک شد و 5 سال پاکی داشت دوباره یک سال هست که مواد میکش. اوایل نمی دونستم ولی بعدها فهمیدم تو این یک سال بیشتر از 10 بارترک کرده و دوباره مواد کشیده. از لحاظ مالی تامین میکن من و فرزندانم را ولی از لحاظ روحی حالم خیلی بد. نمی تونم تحمل کنم همش زندگی گذشتم پیش روم بهش گفتم اگر ترک نکن طلاق میگیرم چون نمی تونم معتاد باش و تحملش کنم. ایا بخوام طلاق بگیرم دادگاه حق روبهم میده و مهریمو میتونم کامل بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مهریه در هر صورت به شما تعلق می گیرد و چیزی سوای طلاق است
در خصوص طلاق شما می توانید درخواست طلاق نمایید لیکن طلاق شما به صرف اعتیاد همسرتان مورد پذیرش قرار نمیگیرد چرا که اعتیادی موجب طلاق است که به اساس زندگی مشترک خلل آورد لذا برای طلاق باید بدوا عسر و حرج خودتان را اثبات کنید