مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار بعد از اتمام تحقیقات در دادسرا

سلام وقت بخیر
متهم به شرکت در اجتماعات و به هم زدن نظم داخلی کشور ، در بیستمین روز بازداشت. برای اخرین دفاع نزد بازپرس رفته و همون روز منتقل شده به زندان بزرگ .
چه قد زمان میبره نهایتا تا قرار متناسب صادر بشه ؟ و اگر قرار مجرمیت صادر بشه قبل دادگاه با وثیقه بیرون میاد ؟؟

پاسخ ها :

صدور قرار بعد از اتمام تحقیقات در دادسرا قرار دادسرا شرکت در اجتماعات به هم زدن نظم داخلی کشور