مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب

حدود 15روز پیش با تبلیغات یکی از دلالان خودرو که تقریبا آشنا هم هست یک خودرو زانتیا خریدم و همین فرد خودرو پژو 206 خودم رو هم فروخت و قبل از خرید زانتیا باهم پیش تعمیرکار تخصصی زانتیا رفتیم و بعداز معاینه خودرو گفت که سالم هستش فقط حدود 5میلیون خرج متفرقات داره اما بعداز خریدن زانتیا چون بدکار میکرد مجددا پیش همون تعمیرکار رفتم ولی ایندفعه گفت ‌که این ماشین احتیاج به تعمیر موتور داره وقتی من اعتراض کردم که بخاطر تایید کردن شما من این ماشین رو خریدم بهم گفت که اون موقع که دیدم خودرو گرم بود و عیبش معلوم نبود اما الان که خودرو سرد هستش عیبش نمایان شده من تازه متوجه شدم که این سه نفر سرم کلاه گذاشتن و با فروشنده تماس گرفتم و خیلی واضح گفت که شما بعداز رویت کارشناس اقدام به خرید کردی حتی اون دلال هم شما درستش کن من خرجش رو از فروشنده میگیرم و ماشینم رو برای تعمیر موتور پیش همون مکانیک برد و چون من به این ماشین احتیاج داشتم و هر روز باید به دماوند (محل کارم) بروم لذا خرج خودرو رو دادم به امید اینکه از فروشنده پولی که دادم رو پس بگیرم ولی ایشون نداد البته قبل از تعمیرکردن خودرو یه اظهار نامه برای هم فروشنده و هم دلال ماشین فرستادم که شما باید یا فسخ معامله کنید یا پول خرج ماشین رو بدهید اما هیچ جوابی ندادن حالا میتونم ازشون شکایت کنم که خرجی که کردم رو پس بگیرم یا معامله رو فسخ و ضرر و زیانم رو بگیرم؟ آیا احتیاج به دادخواست تامین دلیل دارد؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، تمام معایب خودرو و میزان خسارات مشخص گردد

و سپس دادخواست مطالبه خسارت ارش ناشی از عیب خودرو را اقامه کنید

یک وکیل :

با سلام
اگر در قولنامه شما شرطی برای فسخ در این خصوص باشد شما می توانید معامله را فسخ و پول و خسارت را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض شما می بایست ابتدا به شورای محترم حل اختلاف مراجعه نمایید و درخواست تامین دلیل داشته باشید

بعد از آن با توجه به نظرات کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب خود را به طرفیت ایشان ثبت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا تأمین دلیل نموده و سپس اعلام فسخ کنید ، بعد دادخواست تأیید فسخ به ثبت برسانید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تامین با جلب نظر کارشناس مربوطه را نمایید و سپس دادخواست مناسب تنظیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از تامین دلیل و جلب نظر کارشناس
دادخواست مطالبه خسارت بدهید
می توانید هر دو خواسته تامین دلیل و مطالبه را
ضمن یک دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست تامین دلیل داشته باشید و بر اساسآن میتوانید درخواست فسخ کنید