مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت بیمه و سنوات

باسلام
بنده در شرکتی به عنوان نصاب به مدت 10سال کار میکردم بدون داشتن قرارداد و روال کار این طور بود که در پایان هر ماه طبق تعداد نصب با ما حساب کتاب میکردند بدون بیمه و عیدی و چیزی
از سال 94 حقوق ما رو به حسابی که باز کرده بودیم میریختند ولی قبل از اون رو در دفتر به صورت نقدی پرداخت میکردند
حالا من میخواستم بدونم اگه شکایت بکنم از شرکت آیا فقط این چند سال که حقوق رو واریز میکردند به حساب به عنوان مدرک حساب میشه یا نه ؟
اگه از سالهای قبل من از برگه های نصب که مهر و امضای شرکت و مشتری رو داره که نشون میده اون موقع هم برای شرکت کار میکردم ارائه کنم به عنوان مدرک محسوب میشه یا خیر؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همه سال ها را شامل می شود