مشاوره حقوقی رایگان - وقفه در پرداخت بیمه و نحوه اصلاح آن

با درود
بنده از سال 75 تا کنون بیمه تامین اجتماعی هستم،لازم به ذکر است که سنوات خدمت را نیز به بیمه ام اضافه نموده ام،نظر به نوع کارم که در پروژه های مختلف مشغول به کار بوده ام در طول این سال ها وقفه های در پرداخت بیمه من می باشد،سوال بنده این است که آیا راهی برای اضافه نمودن ایام گذشته به سابقه بیمه وجود دارد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاسگزارم
اگر طبق معمول بیمه بدون وقفه رد شده باشد می بایست 26 سال و 8 ماه سابقه داشته باشم ولی در واقع 23 سال و 5 ماه بیمه تایید شده دارم.برای تندیل اون 3 سال و 3 ماه به سابقه بیمه چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

وقفه در پرداخت بیمه بیمه