مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای خروج ماشین از پلیس امنیت اخلاقی

با سلام و خسته نباشید.. بنده قصد فروش خودرو خود را داشتم و برای تصفیه خلافی به پلیس به اضافه ی ده رفتم ولی به من گفتن که شکایت پلیس امنیت اخلاقی روی پلاکه به علت کشف حجاب و ماشین توقیفیه و باید به پلیس امنیت در وزرا مراجعه کنم.
رفتم به پلیس امنیت و ماشینو گفتن 7 روز باید در پارکینگ بخوابه..ماشینو بردم خوابوندم پارکینگ..
حالا سوالم اینه که اگه به خریدار وکالت فروش بدم امکان اینو داره که بره ادامه ی کارها رو انجام بده و ماشینو ترخیص کنه و نیازی به من نباشه؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر جرمی اتفاق افتاده باید خودتون پاسخگو باشید.