مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی تصادف

با سلام چند شب پیش توی یکی از اتوبان های منتهی به ترمینال اراک در حال تردد بودیم که یهو یه پراید از حالت پارک کنار اتوبان خارج شد و به صورت کاملا افقی وسط اتوبان ایستاد و من با وسط دوتا درب پراید برخورد کردم. بعد از امدن افسر و بررسی اعلان کرد که مقصر 100درصد پراید است. اما حالا بعد از انجام مراحل قانونی برای دریافت کروکی مراجعه کردم و افسر 50/50 اعلان کرد و گفت که به دلیل اینکه راننده پراید گفته سرعت شما بالا بوده و احتمال خوردن مشروب داشتین در صورتی که اصلا اینطور نبوده ؟ چکار باید کنم ؟
ضمنا وقتی افسر وارد صحنه شد گفت تست الکل میدی و منم گفتم که بله و تا اخر صحنه اونجا بودم که ماشین ها رو منتقل کردن پارکینگ و من به افسر گفتم چکار کنم ایشان گفت هیچی برو و فردا از طریق کلانتری پیگیر باش.