مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه کالا

سلام خسته نباشيد
من یه تولیدی پوشاک کوچک دارم برای یکی کارمزدی یه تعداد کار دوختم کلا 35میلیون شد 31 تومان کم کم گرفتم یه 4 تومان مونده تقریبا یه 40 روز شده میگه فردا میزنم اذیت میکنه بهش میگم بده میگه میدم اگه بخوام نمیدم تو هیچ کاری نمی تونی بکنی فاکتور دادم اما امضا نداره فقط پیامک وتماس وصدای ضبط شده که رفتم در مغازه اش دارم میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با اسناد به ادله ای که دارید مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است اظهارنامه دهید تا ظرف 48 ساعت تسویه کند در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه دهید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بله باید دادخواست اعسار بدهید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

بله باید،دادخواست مطالبه وجه بدهید که به اشتباه اعسار تایپ شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استناد به مدارک و شهود طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید
و سپس دادخواست مطالبه وجه همراه با
خسارت تاخیر تادیه
هزینه دادرسی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستندات شما کافی ست
دادخواست مطالبه وجه خسارت تاخیر تادیه و هزینه‌های دادرسی بدهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله مستند به دلایل مزبور دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان مطرح نمایید