مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی از طریق سیگنال گوشی

باسلام حدود 8ماه پیش در منزل ما سرقتی صورت گرفته فردی که به عنوان سارق از او شاکی هستیم اعلام می‌کنه در آن زمان در منطقه نبوده آیا بعد از 8ماه مشخص میشه سیگنال گوشی که در کجا بوده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر می باشد از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید ، در ضمن اگر این فرد چنین ادعایی دارد میتواند شاهد معرفی کند و یا اعلام کند که در آن موعد دقیقا کجا بوده و آیا دوربینی ایشان را گرفته یا نه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا بله اگر دستور داشته باشید امکانپذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره آگاهی مراجعه و از مقام قضایی درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شکایت نمایید و درخواست نقطه زنی را نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با دستور مقام قضایی بله امکان پذیر می باشد