مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با عرض سلام من امروز دادگاه نفقه داشتم که واسه شش ماه گذشته ی من دومیلیون و چهارصد نفقه تعیین کردن و شوهرم گفت یکجا همشو نمیتونم بدم و قسط بندی کردن به سه ماه هر ماه ماهی هشتصد هزار که جمعاً میشه دومیلیون و چهارصد میخواستم بدونم اگه شوهرم قسط های نفقه رو بده جلب میشه ؟ اگه نده من چه اقدامی میتونم بکنم؟ و اینکه اگه ماهی بجای هشتصد هزار مثلأً نصفشو پرداخت کرد چی میشه؟ لطفاً جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر طبق حکم قطعی قسط بندی شده شما تا زمان وصول اقساط هیچ کاری نمیتوانید بکنید . تغییر حکم نیز ممکن نیست. اما اگر اقساط پرداخت نشد با گواهی اجرای احکام میتوانید درخواست بازداشت ایشان را بکنید