مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام
پدر من مقداری زمین کشاورزی توی روستا داره و حدود یکسال و نیمه فوت شده، از اونجایی که بعد فوت پدرم کلی قرض و بدهکاری داشتیم مجبور شدم برم زمینها بکارم و مشغول کشاورزی بشم،پسر عموی من زمینهاشو به یکی دیگه از پسر عموهام اجاره میداد،و باهاش به مشکل خورده بود،به من گفت چون تو الان مشکل داری بیا زمین منم بکار تا کمکی بهت باشه و بتونی قرض هاتو بدی،منم از خدا خواسته قبول کردم،الان بعد یکسال دبه کرده و میگه باید بهم اجاره بدی،منم گفتم خداوکیلی ندارم چون اصلا صحبت اجاره بین ما نبوده،میگم تو بیا زمین منو بکار امسال حالا که دبه کردی ولی اون قبول نمیکنه و رفته شکایت کرده برای اجرت المثل!!!از اون جایی که خودش به من گفته زمین رو بکار آیا اجرت المثل بهش تعلق میگیره؟و من چطور میتونم ثابت کنم که خودش گفته بکار برات خودت؟حتی اجاره نامه هم نداریم؟ اصلا کلا میگه تو تصرف عدوانی کردی و.......؟ انگار کلا برا من برنامه داشته منم گرفتارم چیکار باید کنم لطفا کمکم کنید ممنونم?

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرفا درصورت ارایه ادله از جمله شهادت شهود و.... مبنی بر اذن کشت تبرعی(رایگان) دادخواست ایشان رد می گردد