مشاوره حقوقی رایگان - استراد طلاجات

سلام
با خانواده شوهرم یک سالی هست بینمون اختلاف افتاده و قهریم.
درخواست مهریه کردم ولی مدام وکیل انها اعتراض میزاره.
و امروز برام ابلاغیه امده که درخواست استراد طلاجاتی که در نامزدی و عقد و جشن گرفتن رو دارن.
در متن ابلاغیه نوشته شده طلاجات هدیه داده شده بدلیل اختلاف فی مابین پس گرفته میشود.
شوهر و پدرشوهر میخوان بگیرن، در صورت فقدان باید خسارت داده بشه و به نرخ روز حساب شود.
سوال من اینکه ایا میتونن طلاجات رو بگیرن؟ در صورتی که نباشه باید خسارتی داده بشه؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تحت شرائطی بله ، بهتر است تلفنی یا حضوری با وکیل مشورت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله کلیه هدایا اهدا شده در مراسم ازادواج بایستی مستردد گردد .