مشاوره حقوقی رایگان - ضبط کردن صدای شهادت در جلسه دادگاه برای اثبات شهادت دروغ

سلام یه شخصی با آوردن 2 تا شاهد در خصوص پرداخت مبلغ چک در جلسه اعاده دادرسی حکمی که به نفع اینجانب بود دادگاه بنده رو بی حق اعلام کرد ، و من چون همون روز جلسه رسیدگی متوجه شدم که اون شخص شاهد آورده که شهادت بدن من فرصت اینکه منم شاهد ببرم که بدهکاره و مبلغی پرداخت نشده ، و فهمیدم که با قاضی هماهنگ شده در این خصوص من چاره ای جز ضبط صدا شهادت دادن شهود نداشتم که بتونم شکایت کنم علیه ایشان برای شهادت دادن کذب ، حالا میخام بدونم برای خودم مشکلی درست نمیشه بخاطر صدا که ضبط کردم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا شهادت کذب شهود ، با مستندات و مدارک در مرجع قضایی احراز و اثبات گردد
و