مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تمکین

با سلام

حدود سه ماه خانومم خانه پدرشه
الزام به تمکین گرفتم فرستام برای اجرا
اما مشکل من برگشت به خانه همسرم نیست. مشکل و اصل موضوع تردد روزانه به خانه خواهرش بود. حالا در اجرا بردم صحبت از مکان و اجازه و بازدید خانه می کنند. که ارتباطی با مشکل من ندارد. باید چیکار کنم

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود درصورتی همسر شما الزام به تمکین میشود که شما از خود خانه مستقل داشته باشید و همسرتان بدون دلیل قانونی منزل مشترک را ترک نماید.. بازدید از منزل هم در راستای اثبات وجود منزل مستقل میباشد

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

سلام دادخواست تمکین شما ربطی به مشکل شما ندارد و این موضوع باید با توافق طرفین و مشاوره با مشاورین خانواده قابل حل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام علاوه بر مسئله حقوقی بهتر است در کنار آن به مشاور خانواده هم مراجعه کنید