مشاوره حقوقی رایگان - سلام

سلام وقت بخیر
برای یه ساختمون دادنامه مبنی بر مزایده صادر شده، بعد، اجراییه هم صادر شده، مامور اگاهی برگه اجراییه رو به محل چسبونده، به دستور صاحب ملک زیر دستاش اون برگه رو از رو دیوار بر میدارن
مجازات زیر دستا تحت عنوان شکستن پلمپ و مهر میشه؟ یا اصلا جرمی مرتکب نشدن چون فقط برگ اجراییه بوده... راستی موقع کندن برگه ها دوربین ساختمون ضبط کرده
یعنی ممکنه صاحب ملک بگه من همچین چیزی به زیر دستام نگفتم خودشون ورداشتن... زیردستا الان باید چیکار کنن؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام عنوان کیفری ندارد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم