مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بابت شرب خمر

سلام خسته نباشید.
دوستم به جرم شرب خمر گرفتن پلیس و ماشینش رو به پارکینگ بردن و بازپرس نامه آزادی ماشینش رو زد و بعد برای آزادی ماشینش به پلیس راهور رفت اونجا گواهینامه اش رو گرفتن به مدت 6ماه محروم از رانندگی کردن برای گرفتن گواهینامه تا تاریخی که گفتن باید بره اونجا گواهینامه اش رو بگیره و چیزی هم برای کلاس بهش نگفتن آیا برای گرفتن گواهینامه باید کلاس آموزشی برود؟ میشه مراحلش رو بگید ممنون از شما.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مجازات شرب خم با مجازات منع رانندگی که پلیس راهور اتخاذ می نماید متفاوت است و هر دو می بایست انجام گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور و شعبه دادسرا پیگیری کنید