مشاوره حقوقی رایگان - اجرا نشدن احکام قطعی دیوان عدالت اداری

باسلام
لطفا در مورد اجرا نشدن احکام قطعی صادر شده در شعبه تجدید نظر و بعد از آن صدور حکم اجرا در شعبه اجرای احکام و استنکاف دستگاه متبوع از اجرای حکم توضیح دهید اقدام بعدی اینجانب چه باید باشد؟ و ضمانت اجرایی احکام قطعی چیست؟ در ضمن بعد از اجرا نشدن حکم دو بار به دیوان عدالت نامه فرستادم و استنکاف دستگاه را اعلام کردم که تاکنون جوابی دریافت نکرده ام
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

به همان اجرای احکام دیوان مراجعه کنید خودشان راهکار قانونی دارند