مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو تصادف شدید

با سلام و عرض ادب خودرو پرایدی را 50 روز پیش خریداری کردم و فروشنده مدعی بود که فقط سر شاسی یک طرف ضربه کوچکی خورده ولی متاسفانه امروز پس از تعمیر جلو بندی متوجه شدم اتاق دوتیکه و شاسی از چند جا ضربه دارد (به صورتی که حتی رانندگی با این خودرو خطرناک می باشد) با فروشنده تلفنی صحبت کردم جهت عودت خودرو حال اینکه ایشان زیر بار نرفت و گفت شما هم خودرو را با همین شرایط بفروشید و من پس نمی گیرم. آیا از راه قانونی و طرح شکایت می توانم به نتیجه برسم در حالی که مبایعه نامه را چند روز بعد اتمام معامله دور انداختم. (با تشکر از شما عزیزان)

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مبایعه نامه لازم است چون در مبایعه نامه شرایط واگذاری خودرو امده است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم