مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا اخاذی تهدید مزاحمت به بانوان و اطفالان در معابر

سلام من سه ماه زندان بودم و دو ماهه با پابند الکتریکی آزاد شدم محدوده یک کیلومتر می باشد یه خانومی ازم شکایت کرده که من ازش اخازی کردم تهدیدش کردم افترا زدم و به بانوان و اطفالان تو معابر مزاحمت ایجاد کرده ولی من پابندم و یک کیلومتر بیشتر نمیتونم برم این خانم به من تو روبیکا پیام داد مزاحم شد من ایشونو بلاک کردم و فش دادم خانم دوسال باهام دوست بود و من وقتی از زندان آزاد شدم با پابند گفتم نمیخام دیگه از این کارا کنم میخام برم پی زندگیم حالا خانم بعد پنج ماه ازم شکایت کرده و این اتهام هارو به من زده چی میشه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر بعد را تک تک بررسی کرد و به همراه آن مدارک شما نیز رویت شود