مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

با سلام اگر زوج منزل مشترک برای زندگی تهیه نکند و زنش حامله باشد قرار منع تعقیب صادر میشود یا قرار مجرمیت؟ هنوز دادگاه تشکیل نشده قراره اس ام اس بیاد بریم دادیاری میخواستم تا اون موقع جواب رو بدونم لطفأ راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. تهیه منزل و پرداخت نفقه در صورت تمکین زوجه از وظایف زوج است که اگر عمل نشود ، تعقیب دارد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم