مشاوره حقوقی رایگان - سبقت و سرعت بالای موتوری

با سلام و عرض ادب
بنده با ماشین سواری در لاین خودم در حال حرکت بودم که موتور سواری با سرعت بالا و سمت پشت به چراغ سمت پشت و راست ماشینم کوبوند و بخاطر سرعت بالا نتونست موتور رو کنترل کنه و حالا مقصر 50 -50 میگند در صورتی به 3 علت موتورسوار مقصر صد درصد هست. 1-سرعت بالا- 2- سبقت از راست - 3- ضربه به پشت ماشین ... نظر شما چیست ؟ باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مهلت قانونی اعتراض به نظریه کارشناس نگذشته اعتراض کنید وگرنه هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید