مشاوره حقوقی رایگان - در حین خدمت دچار بیماری روانی شدن

سلام من بعد از هفت ماه خدمت دچار بیماری اختلال شخصیت مرزی شدم و شورای عالی به دلیل اختلال شخصیت مرزی و منوط به نقض عضو و تشدید بیماری شدم معاف شش ماه موقت شدم الان تحت نظر پزشک بودم و به دلیل روبه راه نبودن اوضاع مالی نتوانستم به ادامه درمان بپردازم افسردگی شدید گرفته ام چون متاهل و دارای فرزند میباشم برای امرار معاش زندگی به مشکل خوردم من میخام بدونم چرا چند روز پیش که دوباره به بیمارستان رفتم برای تکلیف ادامه خدمت چرا دفترچه بیمه نیروهای مسلح رو قبول نکردن حتی دفترچه خودمو و برای من آزاد ویزیت کردن آیا این کارشون درست است یه راهنمایی کنین ممنون ميشم.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

قبول نکردن دفترچه از طرف بیمازستان مربوط به مسائل حقوقی نیست که بتوانیم کمکتون کنیم احتمال مربوط به قرارداد بیمازستان ونظام میباشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما حقوقی نیست.یاالله