مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از یک زن به دلیل رابطه تلفنی با همسرم

سلام وقتتون بخیر. یک زن به مدت یک سال است که با شوهر من رابطه تلفنی و همچنین از طریق فضای مجازی با یکدیگر در ارتباط هستن علیرغم چندین بار قول گرفتن از این خانم که دیگر در زندگی بنده دخالت نخواهد کرد و این رابطه را تمام میکند ولی باز هم ادامه دارد .. همچنین باعث بدرفتاری شوهر نسبت به من و بچه هایم شده است. آیا بنده می توانم از ایشان شکایت کنم؟ در ضمن این خانم متاهل نیز هستند. خواهش میکنم من و راهنمایی کنید . ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت میتوانید بکنید اما مهم اثبات ادعا هست.