مشاوره حقوقی رایگان - قرار تامین خواسته برای استرداد جهیزیه

آیا این قرار روند رسیدگی به دادخواست استرداد جهیزیه را کوتاهتر میکند؟ویا فقط برای جلوگیری از خسارتهای احتمالی از طرف زوج وگرفتن مامور برای اینکه احتمال دارد زوج برای استرداد مشکل ایجاد کند میباشد؟من بدون این قرار با حکم به تنهایی میتوانم جهیزیه را برگردانم؟چون جهیزیه تهران و من ساکن شهرستانم و هزینه تامین خواسته رو ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
الزامی به تامین خواسته نیست
ولی ممکن است تا زمان صدور حکم زوج جهیزیه را بفروشد یا تخریب کند
بهتر است دادخواست تامین دلیل بدهید و با جهیزیه را توقیف و با خودتان ببرید
به هر حال شما بعد از صدور حکم برای تحویل جهیزیه باید به منزل زوج مراجعه کنید بنابراین بهتر است با تامین خواسته جهیزیه را تحویل بگیرید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
قرار تامین ها خواسته خواهان را گویی تامین و تضمین می‌کنند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرار تامین خواسته در روند رسیدگی تاثیر ندارد