مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقدار دیه

باسلام و احترام
در دعوایی. بین پسرم ودونفر دیگه رای بر پرداخت دیه از طرف ما شده اما میزان دیه برای ما نامفهومه.ممنون میشم مقدار پرداختی مارو توضیح بدید .رای دادگاه برای نفر اول
یک دوم از دوصدم دیه
نفر دوم
دوفقره یک دوم از دوصدم
؟؟؟؟چقدر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ کلیه 600 میلیون تومانی باشد می‌توانید درصدهای مختلف را با توجه به 600 میلیون تومان محاسبه نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود یک دوم از دوصدم دیه= 6.000.000 تومان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود