مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه زن بدون دلیل

با سلام خدمت وکلای دادراه من زوج هستم مدت یکسال با زوجه اختلاف داریم اون حاضر به زندگی نیست یه بچه 8ماهه داریم که مخارجش رو میپردازم خانومم در دادگاه تمکین محکوم شده و عدم تمکینش صادر شده و بنده حکم ازدواج مجدد هم گرفتم هیچ دلیلی نداره فقط میگوید طلاق میخواهم ایا بدون دلیل میشه طلاق گرفت یکدفعه درخواست طلاق داد که رد شد میخواهم بدونم چطوری میخواهد طلاق بگیرد وقتی که من راضی نباشم و هیچ یک از شرایط 12گانه هم شاملم نمیشه.
و یک مسئله دیگر اینکه اگر با حکم دادگاه که برای ازدواج مجدد به من داده ازدواج کنم خانمم میتونه طلاق بگیره یا نه ؟

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود برای طلاق یکطرفه باید دلیل محکمی داشته باشد.
اگر دادگاه حکم ازدواج مجدد داده باشد زوجه نمیتواند به استناد آن طلاق بگیرد