مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاع

باسلام. بنده پارسال زمینی خریداری کردم200متر از400متر. حالاقصدفروش دارم. باتوجه به پیگیری های به عمل امده متوجه شدیم که صاحب اون200متر زمینشو تفکیک کرده ولی میگه من فقط ملک خودمو تفکیک کردم. مگه میتونه از400متری که روی هم بوده فقط 200متر خودشو تفکیک کنه؟ یعنی اون200متر ما باید جدا تفکیک بشه؟ ایشون خودشم ازخریدارای زمینه ولی به قیمت پایین. ممکنه برای نفع خودش نمیگه که زمین ما هم تفکیکه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

برای اطلاع از موضوع به اداره ثبت محل مراجعه کنید و جویا بشید که در رابطه با پلاک ثبتی ملک سند تفکیکی صادر شده و سند صادر شده یا نه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر ملک تفکیک نشده باشد و ایشان به شما فروخته باشد تاثیر حقوقی ندارد