مشاوره حقوقی رایگان - عائله مندی زنان سرپرست خانوار

با احترام بنده مطلقه هستم و تا تیرماه و سن18 سالگی حضانت دخترم با نامه ی دادگاه و تحت شرایط طلاق توافقی به عهده من بود ... از همون تاریخ حق اولاد و عایله مندی بنده قطع شده مبلغ زیادی نیست اما برای من ضروریه با توجه به اینکه دخترم در دانشگاه قبوا نشده و الان پشت کنکوریه و همچنان با من زندگی میکنه و عملا من سرپرست خانوارم و هرگز بعد از طلاق ازدواج نکردم خواستم بدونم چطور باید این حق اولاد و عایله مندی رو دوباره برقرار کنم....سپاس پیشاپیش

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر دخترتان تحت تکفل شما بوده تا سن ازدواج تحت تکفل باقی می ماند. ظاهرا اشتباه شما این بوده که دخترتان را تحت تکفل خودتان قرار نداده اید با این حال باید به بیمه مراجعه کنید