مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین

سلام خسته نباشید
چند شب پیش من با موتور اوایل شب به یه ماشین زدم و مقصر هم سواری شناخته شد از اونجایی که من صدمه ندیده بودم با تماس نگرفتم و افسر هم گفت تا فردا صبر کنید اگه مشکلی بود جرحی ثبت کنه صبح که رفتیم پیش افسر باز راننده مقصر دستش شکسته بود و عکس هم داشت اونجا بازم گفت که نمیخواد جرحی باشه و افسر کروکی کشید اما فرداش زنگ زد به من که اشتباه کردم و دستم پلاتین میخواد بریم پیش افسر و جرحیش کنیم آیا همچین کاری میشه کرد؟ و اینکه من دادگاه باید برم و موتور بره پارکینگ و در کل مشکلی گریبانگیر من که نمیشه؟! پیشاپیش ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.خیر با توجه به اینکه خودرو مقصر حادثه بوده برای شما مشکلی نیست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم