مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام بنده بعنوان نصب و راه انداز آسانسور مشغولم .حدود سه سال برای یه بنده خدا بعنوان پیمانکار کار نصب انجام دادم متاسفانه قرارداد ندارم بصورت شفاهی بوده تمام قراردادهامون.برج 7,کل حساب کتاب انجام شده حدود 60ملیون بدهکار شدن طبق روال حدود 10تا15ملیون حسن انجام کار میمونه الباقی باید تسویه بشه .آخرین پروژه با اینکه کلی ناقصی لوازم وجنس بود ومن هم پدرم بستری بود بارهر مشکلی بود آسانسور راه‌اندازی کردم .وبخاطر نبود لوازم قسمتی از کار انجام نشد.بعد از خروج از کارگاه پدرفوت شد و درگیر مراسم بودم که کارفرما نیرو برده وبرایم ترک کار زده وکل حساب من حتی پروژه های قبلی هم پرداخت نمیشه کجا وبه چه شکل میشه پیگیر حقوقم باشم سپا

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای دریافت حقوق عدم پرداخت حقوق توسط کارفرما شکایت از کارفرما کارفرما حقوق معوقه