مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین سنگین

با عرض سلام این جانب ... .... ساکن روستای جزیره جنوبی. در سال 1381/1/12 و یک محرم در جاده گناوه برازجان دچاره سانحه تصادف شده ام یعنی دو موتور با یک ماشین یک موتور به جلوی ماشین خورد و مرد و موتور دوم که من باشم با یک سرشین بجز خودم به عقب ماشین البته در سمت خودمان به ماشین خوردیم که تا الان نه از راننده و نه از دادگاه برازجان کسی را دیده ام و نه به دادگاه خونده شده ام و دادگاه حکم صادر کرده است آیا من حق و حقوقی دارم یا نه تا الان هیچ کسی به داد این بنده کوچک و حقیر کمکی نکرده چون که پول ندارم و کسی هم ندارم و خواهش می کنم کمکم کنید. ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، پول وکسی نداشتن سبب حکم صادره نشده است بلکه عدم پیگیری منجربه حکم علیه شما شده است،بهرحال الان هم دیرنشده به همان شعبه مراجعه کنیدوتقاضای واخواهی نمایید تامجددادادگاه به موضوع رسیدگی کند.موفق باشید

حسین صوفی

حسین صوفی:

شما می بایست اقدام به طرح شکایت نماییدو در صورت تقصیر راننده خسارات شما اعم از مالی و جانی جبران خواهد شد