مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام خدمت اساتید حقوق
ایا این تفسیر درست است اگر مالک ملکی ملک خودرا به دونفر بفروشد ایا خریداران میتوانند از مالک ملک شکایت انتقال مال غیر کنند با توجه به ماده 22قانون ثبت و 46و 47و 48قانون ثبت خریدار میتواند ادعای مالکیت کند با سند عادی که بگوید مال من را به نفر بعدی فروخته ایا سند عادی مبایعه نامه در دادگاه بعنوان مالک شناخته میشود لطفا راهنمایی با ماده قانونی بفرمایید ممنون.

پاسخ ها :

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام خریدار دوم دادخواست ابطال می‌تواند تقدیم کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده های فروش مال غیر معاملات فضولی و پرونده های این چنینی نیازمند بررسی دقیق و کامل مدارک است بعد نظر قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کسی ملک خود را با قرارداد عادی به کسی بفروشد و سپس همان ملک را به شخص دیگری انتقال دهد در این صورت معامله دوم باطل است و معامله اول صحیح می باشد.
نفر اول به عنوان مالک می تواند نسبت به معامله دوم با عنوان فروش مال غیر شکایت کند .