مشاوره حقوقی رایگان - وام

باسلام.. بنده ضامن کسی در بانک ملت شده ام اما ایشان 9میلیون بدهی از بابت اقساط معوقه به بانک دارد..الان خودم شدیدا پول لازم دارم و در بانک ملی درخواست وام داده ام..آیا به بنده که هیچ بدهی شخصی به بانک ندارم وام خواهند داد یا اینکه استعلام خواهند کرد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی دارد بانک ملت اقدامی روی چک شما یا وام کرده باشد یا خیر