مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام در برخورد ماشین با عابر جرری دیه آسیب دیدگی 7.5م تعیین شده. آیا مقصر علاوه بر کوبن آیا باید عشریه هم بپردازد؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام .. آنچه که در رای محکوم شده اید همان مقدار باید پرداخت شود و اگر وسیله نقلیه دارای بیمه شخص ثالث می باشد بیمه مکلف به پرداخت تمامی آن اعم از دیه و ارش می باشد

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .دیه از بیمه پرداخت میشه.و منظورتان از عشریه اگر ارش است که محاسبه میشود و یا شده و بیمه پرداخت میکند .
اگر منظورتان از عشریه مبلغی که محکوم در پرونده حقوقی در مرحله اجرا باید پرداخت کند.پرونده شما کیفری است و ان مبلغ نمی خواهد پرداخت شود.