مشاوره حقوقی رایگان - مدرک جعلی سیم کارت

با سلام وقت بخیر. الان 3سال به مشکل خوردیم با همسرم و ایشان از انواع پاپوش برای محکوم کردن اینجانب استفاده میکنه، با مدرک فتوشاپ پیام sms درست کرده واسه خودش و به خودش بدو بیرا گفته و با مادرش از من شکایت کرده‌، در صورتی که من نه پیامی دادم نه از چیزی خبر دارم تمام ساختگی این مدارک و دادگاه محترم بدون هیچ مدرک مخابراتی، بدون گوشی، منو محکوم کردن 6میلیون و همه جا همسرم از این موضوع سو استفاده میکنه، ایشون قانون خوب بلده دور میزنه همه رو متاسفانه

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که در فرجه اعتراض هستید میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید.