مشاوره حقوقی رایگان - ثبت در سامانه ثنا

با سلام
برای عدم تحویل پیش فروش خانه به فردی وکالت داده شده است اما روال ان خیلی کند است. مثلا برای دادگاه 2-3 ماه طول میکشه تا دادگاه مشخص بشه. بعد از ان هم به علت فوت یک نفر از صاحبین زمین و مشخص نبودن وراٍث آن ان پرونده مختومه شده. حالا باید یک دادخواست دیگه برای پیدا کردن وراث اول داده بشه و بعد شکایت دوباره از فرد پیش فروش کننده که سازنده است.
خواستم بدونم این شکایت اقای وکیل چقدر وقت طول باید بکشه که در ثنا دیده بشه و ما بفهمیم اصلا وکیل ما شکایت رو انجام داده یا به علت تعدد کار فعلا کاری نکرده است. و اگر کاری هنوز نکرده بود آیا می شه حق الزحمه ابتدای کار رو ازش پس گرفت و وکیل دیگه گرفت.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما یا وکیل میتوانید درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد
و سپس وراث را به دادگاه معرفی نمایید تا پرونده دوباره به جریان بیفتد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شکایتی شده باشد بلافاصله و یا ظرف دو روز در سامانه ثبت میشود. بازگشت مبلغ پیش پرداخت ممکن نیست. مگر انکه وکالت‌نامه هنوز تنظیم نشده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدت زمان بودن سه روز در نظر گرفته می‌شود اما می‌بایست وراث به دادگاه معرفی شوند یا می بایست خودتان یا وکیل بگیرید درخواست انحصار وراثت بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
اگر وکیل شما ثبت دادخواست کرده است تکلیف خود را انجام داده و اتفاقات بعد از آن و جریان رسیدگی خارج از اختیارات وکیل بوده مربوط به دادگاه است و روال اداری آن
پیروز باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید
و وراث را معرفی کنید