مشاوره حقوقی رایگان - نفقه ی ماهها و سالهای گذشته

من از 26تیر 98شکایت کیفری و حقوقی کردم برای نفقه ی معوقه و جاریه با جلب نظر کارشناس از 8 اردیبهشت 98.جلسه اول شورا تشکیل شد و زوج نیومد شورا.اظهارت منو نوشتن.حالا خاستم بدونم ایا میتونم با همین شکایتها نفقه ی ماهها و سالهای قبل از این شکایتم رو هم مطالبه کنم؟؟؟؟البته برگه دادخواست حقوقی سال 93 رو هم که مدت4،5ماه منزل رو ترک کرد و رفت خونه ی باباش رو دارم اما چون شب دادگاه با واسطه اومد صلح کرد، دیگه شکایت رو پیگیری نکردم.و 8،9 ساله که ازدواج کردم ،حدااقل ماهی یکبار رو از خونه بیرونم میکنه بدون یک ریال نفقه.از یک هفته تا یکماه تا5ماه و..و همیشه شب دادگاه میاد صلح میکنه و من صرفم نمیکنه شکایت کنم.1.ایا با همین شکایتها وهمین کارشناسی نفقه ،میتونم نفقه ی ماهها و سالهای گذشته م رو مطالبه کنم؟؟؟2.شاهد از خانواده م باشه کافیه؟یا برگه ی دادخواست سال93؟؟؟3.ایا هزینه ی کارشناسی نفقه ی گذشته م بیشتررر میشه؟؟ممنون میشم جداگانه و واضح پاسخ بدین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر . ارایه دادخواست مبنی بر مطالبه نفقه از اردیبهشت یعنی شما نفقه ماقبل اونو دریافت کردین. ثانیا زندگی در یک منزل نیز حکایت از امر دریافت نفقه دارد.