مشاوره حقوقی رایگان - شاهد و امضا کردن پشت سفته

سلام خسته نباشید من 18سالمه پدر بنده از یک نفر 19ملیون گرفته است و بهره پول رو 1سال به ایشون داده که سود40درصد بوده و شاکی 50ملیون سفته از پدرم گرفته که گفته این سودی است که طول این مدت ندادید و بردارم پشت سفته را امضا کرده و کارگر پدرم امضا کردن ولی نمیدونم این وسط برای من ابلاغیه امد و پدرم وکارگرپدرم من رفتم ولی دادگاه ولی حرفی نزدم که من امضا نکردم چون پدرم بود و تا اخرین جلسه دادگاه که پدرم حضور پیدا نکرد چون برشکست کرده ما محکوم شدیم حکم جلب من و کارگر پدرم و پدرم گرفته شدم به نظر شما من چیکار کنم آواره شدم رفتم یه شهر دیگه تو پارکا دیگه منی که باید توی این سن خیلی ارزو ها داشته باشم بدبخت شدم فکر نمیکردم به اینجا میرسه وگرنه روز اول توی داگاه میگفتم من امضا نکردم لطفا راهی برای من بگذارید

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال مبهم است . اگر کسی به حکم قطعی محکوم شد دیگر کاری نمیتوانید بکنید. برای محکومیت مالی پدرتان میتواند دادخواست اعسار بدهد تا برایش قسط بندی کنند . هیچ کار دیگری نمیتوانید بکنید