مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای دیه

من در شرکتی که کار میکردم دچار سانحه شدم و وکیل گرفتم ولی پیام ان از طریق ثبت ثنا نیامده ولی برای طرف شکایتم ابلاغ شده است حالا میخام بدانم ایا وکیل کاری کرده برام پیام نیامده یا کارم مشکل داشته باید رسیدگی کنم ببینم چرا پیامک نیامده ممنون میشم لطف کنین جواب بدین با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
برایوکیل پیام رفته و با ایشان هماهنگ کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سامانه ثنا را وکیل اداره نمی‌کند. اظهارات طرف مقابل شما باید استماع می‌شده برای همین به شما ابلاغ نشده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وکیل خود گفتگو کنید به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان گفت پرونده در چه مسیری است مگر گفتگو کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قسمت پیگیری پرونده در سامانه ثنا, با ارائه شماره پرونده 16 رقمی می توانید به روند رسیدگی پرونده دسترسی پیدا کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وارد سامانه ثنا شوید و روند پرونده را مشاهده کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به دادسرا مراجعه کرده و اطلاعات لازم دریافت کنید