مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با سلام بنده موتوری داشتم که عید دو سال پیش در محضر وکالت فروش به خریدار داده ام خریدار هم فروخته اما هنوز تعویض پلاک نشده یک ماه پیش با پلاک من دزدی میکنن شماره تلفن و آدرس من رو پیدا میکنن الان من باید چیکار بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک بدهید
برای شما مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست قولنامه خود را ارائه دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید به همین نحو تز خودتون دفاع کنید بعد دادخواست فک پلاک بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه مستندات
و مدارک اعلام نمایید که قبلا موتور را فروخته اید و باید فروش موتور اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته فک پلاک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.