مشاوره حقوقی رایگان - نورگیر ساختمان

با سلام
بنده مالک 1 واحد از 7 واحد تیپ در برجی مسکونی با 49 واحد در منطقه جنت آباد جنوبی تهران میباشم. متاسفانه در این 7 واحد ما در هال خود پنجره ای به سمت بیرون و در نتیجه نورگیر نداریم. از آنجایی که ضلع غربی ساختمان که یکی از دیوارهای هال می باشد به سمت فضای سبز تجهیز شده شهرداری است و گذر 8 متری هم در پایانکار به این ضلع ساختمان داده شده و هیچگونه مشرفی ندارد، میخواستیم ببینیم امکان گرفتن مجوز برای نصب پنجره در این ضلع ساختمان برای 7 طبقه وجود دارد یا نه؟ در پایانکار فعلی، این ضلع گذر 8 متری دارد ولی حق دسترسی و نورگیری ندارد.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام می تونید از شهرداری بخواهید ، اگر شهرداری موافقت نکرد از طریق دیوان عدالت اداری می تونید پی گیری کنید