مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده ساخت وساز که دوازده ساله دردادگاههای مختلف توسط قاضی پیگیری درست نمیشود

سوال:

ازسال 1394 پرونده ایی درمورد مشارکت درساخت وسازدردادگاه تشکیل شد. دادگاه بدوی رای داد وبعد ما اعتراض کردیم وبه تجدیدنظر فرستاده شد.دادگاه تجدید نظردرموردهمین ملک صلح نامه ایی را به امضا رساندبدون توجه به نظر کارشناس دادگستری که برای سازنده بالای هیجده مورد عدم حسن انجام کاروتخلف ثبت کرده ودرپرونده موجودمیباشد. البته سازنده اصلی فوت کرد وورثه مرحوم کار را دنبال کردواصلا به هیچکدام از مفاد قرارداد که خودشان متعهدوملزم شده اند توجه نکرده و بعدها معلوم شد این فرد تا همین الان دریک کارگاه طلا سازی فعالیت میکند واصلا درکارساخت وساز تخصص ندارد وبیشتراز دوازده ساله به ملک بنده ضرروزیان بسیارفاحشی زده ومفهوم مفاد موجود درقرارداد را بطورکلی نمیداند چون این کاره نیست وفقط با عربده کشی ومامورکلانتری ورشوه به این واون تقریبا هرروز درمحل میاد وتوهین میکنه وملک رامیخواد تصاحب کنه بدون پاسخگویی به تخلفات وعدم حسن انجام کارش. یکی از مهمترین مفاد قرارداد که خودش متعهد شده ودراین چندسال نه خودش ونه قاضی به آن توجه نکرده ماده هفت قرارداد هست که صراحتا توضیح میدهد که اگرعدم حسن انجام کاری صورت گرفت طبق ماده 239 قانون مدنی که بطور شفاف درقراردادقیدشده باید سازنده عمل نماید.متاسفانه وبازهم متاسفانه دادگاه مذکور آمده باهمان رای بدوی اقدام به صدور اجرائیه کرده یعنی اصلا نه لایحه را خوانده نه به مفادقرارداد توجه کرده وهمینطوری باهمان رای اولی طی این مدت داره اقدام میکنه . این یعنی نهایت بی توجهی؟ تبانی مدیردفترباسازنده؟تبانی قاضی باسازنده؟ ینده سرمایه سی ساله ام رادراختیار یک سازنده بصورت مشارکت گذاشتم سازنده اصلی فوت کرد پسرش ازوقتی کار را تحویل گرفت قرارشد هشت ماه تحویل کامل طبق قرارداد بدهد که دوازده ساله هنوز نتونسته تحویل بده طبق تعهداتش. ازمواردمهم عدم حسن انجام کارسازنده طبق قراردادباید هرواحد را پس ازپایان کار هشتاد ودومترمربع بدون هیچ عیب ونقصی ودرهمان زمان که درقرارداد قیدشده تحویل دهد درصورتیکه متراژ هرواحد درسند هفتاد وشش مترمربع میباشد وهنوز پس از دوازده سال دردادگاهها مختلف پیگیرهستم وخدا شاهده کلیه زندگی وخانواده وحیثیت وآبروی مرا این مردک تحت الشعاع قرارداده وباعث ضررهای مادی ومعنوی زیادی شده .من بایدچکارکنم؟خواهشمندم کمکم کنید.سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید.