مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو توقیف شده

سلام بنده بابت طلب یک سالی بود یک ماشین از شرکتی که طلب داشتم توقیف کردم و الان مزایده رفته و مزایده پایان رفته و مشتری هم اومده و تمام و حالا شرکت لیزینگ اعتراض زده یعنی این ماشین نباید مزایده میرفته ایا لیزینگ بعد از اتمام مزایده که برنده مشخص شده میتواند کاری کند؟

پاسخ ها :

مزایده خودرو توقیف شده توقیف ماشین بابت طلب از شرکت مزایده خودرو توقیف ماشین ماشین