مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری برای نگهداری مشروبات دست ساز

سلام بنده 2سال پیش به دلیل اختلاف باهمسرم سر جریان اینکه منزل مسکونی رابه نام بنده نمیکنه مقداری مشروب دست ساز رو که ازقبل مستاجرمون داخل سقف تراس گذاشته بود رو من ناگهانی متوجه شدم و از اونا برای تنبیه شوهرم استفاده کردم و تحویل پلیس دادم و چند جلسه دادگاه تشکیل شد و همسرم گفت وقتی مال من نیست هیچ کاری نمی‌کنند ودر هیچ کدام از جلسات حاضر نشده بود و حکم قطعی صادر شده و6 ماه حبس و 30 ضربه شلاق و جریمه نقدی .حالا بنده عذاب وجدان گرفتم چون مطمئنم که مال او نبود فقط برای تنبیه اش این کار رو کردم .حالا با این وجود آیا میتوانم برای گرفتن عفو رهبری برای ایشان اقدام کنم ؟؟؟ممنون

پاسخ ها :

عفو رهبری برای نگهداری مشروبات دست ساز نگهداری مشروبات الکلی عفو رهبری مشروبات الکلی