مشاوره حقوقی رایگان - زمین در طرح هادی روستایی

سلام خدمت جناب عالی.ممنون میشم سوالم روپاسخ بدین.8000متر زمین روستایی دارم انتهای کوچه است و چسبیده به آخرین خونه روستا میباشد.که دهیار روستا به بنده اطلاع دادن زمین وارد طرح هادی شده و اقدامات تامینی رو انجام بده.متوجه این شدم.مهندس بنیاد مسکن برای این زمین 8000هزار متری بنده نقشه کشی میکنن که از نظر من درسته.اما دهیاری روستا از من مقدار تقریبا 1500متر زمین میخواد یا میگه 1500مترو به نرخ روز به من پولشو بده.به نظرم خواسته دهیاری غیر عقلانیه
ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر در طرح باشد بله ذچونذدر شهر یه مقداری از زمین تلف نی شود بابت پیاده رو و... و در روستا دهیار مسول هست